Dzisiaj jest 18-04-2024
szukaj
szukaj
zdd2_(1645112211).jpgzdd3_(1645112211).jpgfotoggg_(1656501409).jpgzdd4_(1645112212).jpgzdd5_(1645112212).jpg
Aktualności

Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania

W tym roku z okazji Europejskiego Dnia Zdrowego Jedzenia i Gotowania Klasa II TŻiUG przygotowała na zajęciach praktycznych smaczne i zdrowe wypieki na bazie warzyw tj. ciasto szpinakowe, dyniowe oraz marchewkowe, którymi poczęstowała wszystkich uczniów naszej szkoły. Ponadto w ofercie poczęstunkowej znalazł się bardzo zdrowy koktajl na bazie jarmużu oraz soku jabłkowego i pomarańczowego. Celem poczęstunku było przekonanie i zachęcenie młodzieży do spożywania zdrowej  żywności tj. warzyw i owoców, które stanowią podstawę piramidy zdrowego żywienia człowieka. Uczniowie wraz z opiekunami przedmiotów zawodowych przygotowali również wystawę i gazetkę w holu, w głównym budynku szkoły o tej tematyce.
Anna Popiół
Kinga Pluskota


GALERIA

























Zespół Szkół Rolniczych i Technicznych im. H. Cegielskiego w Powodowie

Powodowo
64-200 Wolsztyn

tel. 68 384-36-75
tel. fax. 68 384-38-38
zsrpowodowo@poczta.onet.pl
Deklaracja dostępności

Polityka prywatności RODO

Adres elektronicznej skrzynki podawczej ESP - EPUAP:
/4135832/zsrpow

epulap


Copyright © Zespół Szkół Rolniczych i Technicznych im. H. Cegielskiego w Powodowie
Zezwala się na wykorzystywanie materiałów zamieszczonych w witrynie w innych publikatorach, pod warunkiem podania źródła ich pochodzenia
 liczba odwiedzin: 6340953      online: 1
© 2022 MBEST